Publicitet

“Margaritarët“ janë gjithmonë energjikë, të freskët, atraktiv dhe bindës në skenë. Në repertorin e vet “Margaritarët” kanë inkuadruar muzikë të zhanreve të ndryshme të cilën e demonstrojnë përmes një tingulli shumë cilësor.

Paraqitjet dhe shfaqjet e tyre realizohen gjithmonë me shumë përkushtim, me shumë seriozitet dhe me plot dinjitet.

Ata janë gjithmonë të gatshëm që mbrëmjen festive, ahengun, manifestimin, argëtimin apo dëfrimin ta bëjnë kujtim të veçantë dhe të paharrueshëm. Ata janë në dispozicionin e juaj për raste të ndryshme si:

 • Fejesa
 • Martesa
 • Mbrëmje gazmore
 • Matura
 • Përvjetorë
 • Takim gjeneratash
 • Promovime
 • Festa
 • Kokteje
 • Organizime të ndryshme

“Margaritarët“ kanë bashkëpunuar dhe bashkëpunojnë me këngëtarë të shumtë të skenës shqiptare si: Ramadan Krasniqi, Vëllezërit Zejna, Albert Tafani, Shkurte Fejza, Mahmut Ferati, Shyhrete Beluli, Remzije Osmani, Motrat Mustafa, Mimoza Paraveli, Shqipe Kastrati, Shpresa Gashi, Nazmije Hoxha, Nusret Muçiqi, Violetë Kukaj, Selami Kolonja, Mirije Braha, Naim Abazi, Ilir Shaqiri, Nikollë Nikprelaj, Mustafë Tahiri, Irma Libohova, Valbona Mema, Afrim Muçiqi, Selajdin Miftari, Ismet Bogujevci, Loreta Kaçka, Odeta Dervishi, Miranda Hashani, Jetmir Rexhepi, Azir Aziri, Xhavit Idrizi, Gjyle Çollaku, Violeta Kajtazi, Sherife Sherifi, Shaqir Cervadiku, Jashar dhe Idajet Sejdiu, Dashurie Dehari, Nada Gjyriqi, Adnan Daci, Vëllezërit Aliu, Ylber Limani, Elmaze Jashari, Eleonora Nikqi, ...

“Margaritarët“ kanë interpretuar nëpër shumë hotele, restorante, salla dhe objekte brenda dhe jashtë vendit si:

Restorant

 • "Arra" – Tetovë
 • "Ahengu & Sopi" – Tetovë
 • "Dardania" – Pejë
 • "Drini" – Kumanovë
 • "Kosova" – Malme
 • "Sidney" – Gostivar
 • "Ulqini" – Përshefcë
 • "Shkumbini" – Tetovë
 • "Rugova" – Kopenhagë
 • "Liria" – Osllo
 • "Lule" – Gostivar
 • "Dinamika" – Tetovë
 • "Skifterët" – Prishtinë
 • "Liburna" – Kaçanik
 • "Berlin" – Përshefcë
 • "Es-petrol" – Gostivar
 • "Emka" – Tetovë

Hotel & Motel

 • "Kolovare" – Zadër
 • "Aleksandar Palas" – Shkup
 • "Poreç" – Poreç
 • "Sllavija" – Kodra e Diellit
 • "New Star" – Shkup
 • "Drim" – Strugë
 • "Makpetrol" – Strugë
 • "Motrat binjake" – Prishtinë
 • "Panorama" – Shkup
 • "Makedonija" – Tetovë
 • "Bitola" – Manastir
 • "Roma" – Gjakovë